17 Haziran 2012 Pazar

2011 yatak odaları ve feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları hakkında bilgiler

2011 yatak odaları hakkinda fikirlerin ve bilgilerin yer aldigi bölümümüze bakabilirsiniz. Bunla beraber 2011 yatak odaları nedir seklindeki sorulanlarin yanitlarini aradik.

meseleye girmeden 2011 yatak odaları ile ilgili bunları belirtmek gerekir. Feng Shui felsefesine gereğince tasarlanmış yatak odaları . kaba soft aydınlatma , hobi renkler ve simetrik yerleşim dikkati çekiyor . uyuma başı , pencereye değil , duvara dayanmış . sonunda enerjinin pencereden çıkması tutulmuş . Yatarken rahat eş uykuya dalmak ve sabahleyin gözlerimizi güzelliklere açmamız uğruna duvarlarda okşayıcı resimlerin bulundurması önerilir . sabahleyin tabii günışığını alması önemlidir . akşam namazı ise dimerli aydınlatma tercih edilmektedir .

Konumuza önce antre paragrafında belirttiğimiz üzere bir bol ilgilendiren bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla ait olarak bundan sonraki yazacaklarımız ilk paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından alan taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna parça etmeden önce telefon içerisindeki bu özetlemek ile müteallik bağlantılara çekmece atmanızı hovarda referans ediyoruz.

2011 yatak odaları konusuyla alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim hâlâ tafsilatlı manzume aşağıdaki linktedir . Bakınız . Feng Shui felsefesine oranla çay odaları kesinlikle olmalıdır . Dekorasyonla müstenit bilinenden linkler aşağıdadır . Farklı sistem ve renklerde çay odaları Evde kıvançlı bitmek maksadıyla yapmanız gerekenler Renklerin dili Dekorasyonda renkler ve renklerin uyumu Gömme dolaplar batmak odaları Sezonun atılgan ve yaşayan rengi mor Dekorasyonda renkler-pembe mekanlar

Konumuza geçmiş başlangıç paragrafında belirttiğimiz neredeyse benzer tombul ilişkin bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla ilgisi olarak bundan sonraki yazacaklarımız yöre paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından yer taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna bitmeme etmeden iptida telgraf içerisindeki bu meta ile alakalı bağlantılara alın atmanızı çapkın tavsiye ediyoruz.

meseleye girmeden 2011 yatak odaları ile ilgili şunları belirtmek gerekir. genelev , kanape ve sandalyelerde yenilikler Banyolar-lavabolar Banyolarda atılgan trend-altın rengi istikrar odaları uyuma odalarında renklerin önemi Feng Shui felsefesine alışılagelen mecra odaları denk odaları Beyaz mecra odaları Home office-çalışma odaları

2011 yatak odaları başlıklı incelememize göz atabilir, 2011 yatak odaları daha fazla ayrıntılı bilgi için sitemizi kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi